Hallo uit Hong kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Jan en Petra - WaarBenJij.nu Hallo uit Hong kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Jan en Petra - WaarBenJij.nu

Hallo uit Hong kong

Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra

30 Juli 2006 | Hong Kong, Hong Kong

We zijn vandaag in Hong kong gearriveerd. Eerst even slapen en daarna Hong kong bekijken. Heel veel wolkenkrabbers met ontzettend veel mensen. We staan nu weer op het vliegveld om door te reizen naar Sydney. Vertrek om 19.00 uur Hong kong tijd. Nog negen uur vliegen en dan zijn we er. Nog geen last van een jetlag. Toch nog wat we vergeten, namelijk tandenborstel Petra. Nu een 6 euro kostende tandenborstel gekocht.

Hoi Marjan: we hebben naar je gezwaaid toen we bijna over Vietnam vlogen.

Groetjes Jan en Petra

• 30 Juli 2006 - 13:16

Siebolt En Yvonne:

Hoi,

Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en wil jullie veel plezier wensen in Australie. Geniet er van en maak maar veel foto´s dan kunnen wij ook mooi meegenieten

Groetjes Siebolt en Yvonne

• 31 Juli 2006 - 05:46

Anja:

Naar mijn idee moeten jullie op dit moment nu dus hooop dat jullie goede vluchten hebben gehad en fit zijn om te genieten van Sydney...

• 31 Juli 2006 - 19:55

Jelle En Hilda En Kids:

Wat is nu een tandenborstel op 5 weken Australie....geen vergelijking, precies. Geniet nu maar lekker en onwijs veel plezier toegewenst. En waar blijven de eerste foto's? Groetjes en een dikke knuffel van ons, Jelle Hilda Liejan en Jorien

• 09 Augustus 2006 - 20:16

Hans En Sytske:

He, hoi Jan en Petra fijn dat wij zo ook een klein stukje met jullie mee kunnen reizen en hier en daar mee kunnen kijken, fijn dar er meer is dan alleen rooksignalen.....
    als jullie een echte aboriginal tegen komen,
    hoor ik het graag!
    heel veel plezier en lekker genieten!!!!
    groet Hans en Sytske en de famkes.