Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jan en Petra - WaarBenJij.nu Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Jan en Petra - WaarBenJij.nu

Kuala Lumpur

Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra

24 Juli 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hier het eerste bericht vanuit Maleisie. De reis begon goed met 2,5 uur vertraging. Eerst een benzine klep die niet open wilde (toch niet onbelangrijk). Toen gingen aantal mensen door een verkeerde deur, waardoor iedereen opnieuw door de controle moest. En als laatste toen we op het punt van opstijgen stonden, bleek dat er een passagier miste maar dat zijn bagage wel aan boord was. Al met al zijn we dus 2,5 uur later vertrokken. De aankomst in Kuala Lumpur ging heel voorspoedig, we werden al opgewacht en een uurtje later zaten we in het hotel (het was toen al 19.00 uur plaatselijke tijd). Het hotel ligt mooi in het centrum en alles is redelijk op loopafstand.

Direct al de stad in geweest. De eerste indruk is gezellig druk, redelijk schoon en heel veel eettentjes. Lekker gegeten trouwens. Vandaag hebben we de hele dag in KL rondgelopen, Petronas towers gezien (waar we over kwartiertje opgaan). Chinatown gezien en moskee bezocht en voor de rest veel rondgeslenterd. Morgen gaan we olifanten bekijken, wassen en eten geven. En nog naar Batu Caves (Hindoe heiligdom). Nu gaan we de Petronas towers beklimmen (vanmorgen konden we alleen kaartjes halen). Zijn erg benieuwd.

Groetjes Jan en Petra

• 24 Juli 2007 - 09:47

Rolien:

en weer een snelle HUP-reactie....
    Klinkt allemaal heel vervelend,nee hoor, klinkt geweldig. Hier gaat alles z'n gangetje, erg rustig allemaal, heel Nederland is op vakantie. Heel veel plezier en ik blijf jullie natuurlijk volgen!

groeten, Rolien.

• 24 Juli 2007 - 09:52

Marjan:

Wat leuk. Zoals jullie het beschrijven herken ik het en zie ik jullie daar al helemaal rondlopen. Veel plezier! Groetjes uit een grauw NL.

• 25 Juli 2007 - 12:21

Lapjes:

Dag Jan en Petra,

Aangekomen dus. Heel veel plezier en geniet ze. Van Sjoerd moet ik nog melden dat alle tennisballen weg zijn!!

Zoen Jolanda.