Voordat we de LOA hadden..............
Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra
03 Mei 2012 | Nederland, Groningen
Na een jaar gewacht te hebben, mochten we in december 2011 op intake komen bij Wereldkinderen. Na dit intake gesprek konden we beginnen met het verzamelen van al het papierwerk, wat nog voor de kerst is opgestuurd. Al snel kwam het bericht terug vanuit China dat onze papier waren geaccepteerd en dat we vanaf 19 januari een inlogdatum hadden en dus gematched konden worden. Hoewel het wachten inmiddels wel gewoon is, is dit toch altijd een moeilijke tijd en kan het niet snel genoeg gaan. Onze voorgevoelens dat het wel eens snel zou kunnen gaan kwamen inderdaad uit. De eerste keer dat wij gematched konden worden was direct raak. Op 28 februari kregen we het telefoontje van Wereldkinderen dat er een heel mooi kereltje op ons wachtte. Leuk om te vertellen is dat Jan weer werd gebeld toen hij op de parkeerplaats van zijn werk stond (net als bij Jun) en dat hij net z’n telefoon in de hand had met de gedachte dat het toch wel heel toevallig zou zijn dat………. en de telefoon ging over.
Wereldkinderen kreeg zelfs toestemming om Guang te bezoeken, zodat wij begin april een paar hele mooie foto’s van ons mannetje kregen. Alles in adoptieland gaat in stappen, dus de volgende stap was het overgaan van “to be proces” naar “in proces”, wat inhoudt dat China bezig is met de LOA. Na wederom 2 weken wachten (wat super snel is) hebben we woensdag 2 mei onze LOA (de definitieve toestemming vanuit China) ontvangen en uiteraard direct weer getekend en wel teruggestuurd.
We hopen dat we begin volgende week een definitieve afreisdatum krijgen, maar we denken zelf eind juni/begin juli. We gaan dan 3 weken naar China, waar we in Beijing beginnen en na een paar dagen afzakken naar het Zuiden, de provincie Guangdong, waar Guang is. De reis zal iets anders zijn dan de eerste keer, want het is daar subtropisch dus in korte broek en op slippers. We hebben er echt super veel zin in en kunnen niet wachten tot dat we met z’n 4-tjes zijn. Jun voelt zich al helemaal een grote broer en heeft zelfs al lief speelgoed apart neergezet voor Guang (niet teveel uiteraard :).
06 Mei 2012 - 08:32
Paul,Marike,Lynn,Syb:
Lieve Jan, Petra en Jun,
Heerlijk, eindelijk, bijzonder..
Weer naar China, weer zo'n mooie reis en weer zo'n mooi Chinees jongetje :-).
Lynn en Jun groeien zo hard en toch komen de herinneringen van onze reis toch weer haarscherp naar voren nu jullie weer gaan. Ga vooral heel erg genieten van alle voorbereidingen en het mooie uitzicht van een tweede zoon en broertje, het is zoooo leuk ;-).
Wij gaan natuurlijk maximaal meegenieten en snotteren, want het is echt een snoepie hoor die Guang:-)!
Hele dikke knuffels van ons viertjes -
06 Mei 2012 - 11:54
Anja:
Dat was een leuk bericht om op mijn verjaardag te horen. De LOA is binnen en het is nu 100% zeker. Uiteindelijk is het allemaal erg snel gegaan dus ben erg benieuwd wanneer jullie met zijn drietjes kunnen afreizen om Guang in jullie armen te kunnen sluiten. -
06 Mei 2012 - 12:28
Hilde, Melle En Elin:
Joepiee, wat gaat dat gelukkig snel allemaal. Wij kunnen natuurlijk niet wachten om hem in het echt te zien. Ook voor Eline weer een leuk speelkameraadje erbij. Geniet ervan straks in het verre China en dan met " eentje" meer naar huis. -
06 Mei 2012 - 19:26
Janny Savelkoel:
Hoi Jan en Petra, wat fantastisch dat jullie er een 2e zoontje bijkrijgen. Wat zal Jun trots zijn 'als grote broer van Guang. Is het toeval dat hij uit de provincie Guangdong komt? Harry en ik wensen jullie straks een heel goeie reis naar China en heel veel geluk met jullie viertjes.
Groetjes, Janny -
07 Juli 2012 - 11:15
HI:
Hello
I saw your nice profile,and something motivated me to communicate with you,My Dear in your usual time may it pleases you to write me back in email address ( jenicaithamar@yahoo.com ) so that i can send you my pictures and also tell you more about myself.A friendship is the foundation build on other relative things to come.May God bless you as i wait impatiently to hear from you. Your lonely friend,
jenica
( jenicaithamar@yahoo.com )