De reis kan beginnen
Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra
10 Mei 2012 | Nederland, Groningen
De timing is perfect, Jun kan op 26 juni nog mooi mee op schoolreisje en kan op 19 juli nog net de laatste schooldag meedoen. De vakanties breken daarna aan en kunnen we lekker de tijd nemen.
Weer een mijlpaal en de voorbereidingen kunnen nu echt starten. De tijd van afvinklijstjes is aangebroken, ook al vind Jan dat een paar korte broeken en slippers genoeg is.
Het weer in juli is in Beijing als volgt: maximale termperatuur 33 graden en min temperatuur 22 graden met redelijk veel regen (en dus hoge luchtvochtigheid) en een kleine kans op een cycloon.
In Guangdong nog een tikkie warmer en vochtiger. Dus veel meer dan een korte broek en slipper hebben we echt niet nodig :)
10 Mei 2012 - 08:37
Paul,Marike,Lynn,Syb:
Jippie, het echte aftellen is begonnen! Enne, wij staan natuurlijk straks in Amsterdam :-).
Liefs -
10 Mei 2012 - 12:34
Jolanda Lap:
Hoi Lieve Jan, Peet en Jun,
En ja hoor, het is zover. Heerlijk nieuws en fijn dat het allemaal zo snel en voorspoedig gaat. We kunnen niet wachten om dat grappige mannetje live te kunnen zien. Schiphol....here we come. -
11 Mei 2012 - 09:08
Siebolt En Yvonne:
Fijn dat de datum bekend is, nu kan het aftellen echt beginnen!!
We verheugen ons al op de terugkomst zodat we jullie weer kunnen verwelkomen en ons nieuwe neefje live kunnen ontmoeten. -
18 Mei 2012 - 11:02
Netty & Dick:
Zo Jan en Petra, wat een goede berichten: een tweede zoon erbij; wat een blijdschap voor jullie! Spannende tijd breekt er aan, ook voor Jun, die er nu een broer bij krijgt! Heel veel plezier met de voorbereidingen en ... wij zijn wel benieuwd naar een fotootje van de kleine Batteram-telg!! Liefs van ons,
D&N