Terug in Beijing
Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra
07 Juli 2012 | China, Beijing
Toen Jun (eindelijk) wakker was, heeft hij gespeeld met Jun en daarbij hadden ze samen dikke lol. Guang heeft een betoverende glimlach en is daarbij heel aandoendelijk (dat wordt nog wat over jaar over 15).
Eenmaal buiten overliep de heerlijke smog lucht van Beijing je. Pfff wat een deken, niet fijn.
Om 19.15 eindelijk in het hotel en nadat we onze kamer hebben verbouwd hebben we Guang lekker naar bed gebracht. Hij slaapt heel makkelijk en als Petra hem neerlegt, dan valt hij heel lief bij haar in slaap, waarna we hem overtillen in zijn eigen bedje.
We gaan nu zelf ook zo slapen (het is hier 23.15), maar hebben net Guang nog even verschoond. De noedels van vanmiddag zijn er weer uit en wat kan dat stinken :)
Als een geolied team, hebben we hem in zijn slaap verschoond en van schone kleren voorzien en dat allemaal zonder dat Guang wakker werd (of Jun).
O ja, Petra is nog even naar de Carrefour geweest, naast het hotel en er staat nu een hele mooi buggy te glimmen in de kamer (sorry Annet). Dus als we terug zijn hebben we een echte Chinese buggy in de aanbieding. Wie biedt?
07 Juli 2012 - 17:04
Rowien:
Tja, zijn we ineens geen buren meer, dat is toch ook jammer, jullieslapen al, de rest van dit gezin ook. Maar ik ben nog even aan hetvwennen. Tot morgen bij hetvontbijt. Het moedercafe hoeft niet bij starbuccks maar kan op de15e. -
07 Juli 2012 - 18:12
Anja:
Terwijl jullie op een oor liggen....zit voor mij de dag er ook op (20:00. Was ook een lange maar leuke dag, eentje waar ik morgen weer van kan relaxen. Veel plezier morgen. Begrijp ik dat Guang weer opgeknapt is....Heb je je mail nog bekeken? Als ik nog wat moet regelen hoor ik het graag.
De warme groetjes (het is hier ook echt zomers met zeer warme temperaturen) -
07 Juli 2012 - 18:46
Oma Ineke Opa Jan:
Lieve Jun
Wat fijn dat je met papa en mama je broertje Guang hebt op gehaald. Nu je terug bent in Beijing gaan jullie samen nog veel leuke dingen doen en lezen wij dan wat jullie gedaan hebben met natuurlijk heel veel leuke foto`s. Jun geef aan papa, mama en je broer Guang een dikke knuffel van ons en geniet van alles. -
07 Juli 2012 - 19:35
Annet:
Hé, herkenning: wij hebben ook een paar uur in het vliegtuig moeten wachten destijds in Guangzhou. Blijkbaar plaatselijke traditie :-( Ik snap die boosheid van Guang dan ook wel... Lekker, Jun, dat jij even hebt kunnen bijslapen in het vliegtuig. Heb je weer lekker veel energie voor al die leuke dingen die in Beijing te ondernemen zijn samen met Guang.
Petra en Jan, ik hoop dat het zo goed bij jullie blijft gaan, zodat jullie ook een beetje een vakantiegevoel kunnen hebben de komende anderhalve week.
Enne...je had het ook gewoon direct kunnen zeggen hoor, dat jullie liever zo'n leuke chinese buggy wilden. Is het zo'n leuk gekleurde met zo'n stang voorlangs zodat Guang zich kan vasthouden als je te hard de bocht om scheurt? Ik zie al een heel schattig plaatje voor me: we krijgen toch nog wel fotografisch bewijs van de aankoop én het gebruik?!
Prettige zondag in Beijing! -
07 Juli 2012 - 19:42
Ivon En Stoffer :
fijn dat jullie terug zijn in beijing nu lekker nog wat genieten met z`n viertjes daar . En Jun wij hadden vandaag in de kamer bezoek er zat iets naast de tv weet je wat jullie poes (`k weet niet hoe hij /zij heet) ik kreeg allerlei kopjes van hem/haar later heeft ze met mara gespeeld elk aan een kant van het gaas .nou nog veel plezier daar met z`n viertjes hoor -
08 Juli 2012 - 07:33
Inge:
Blij te lezen dat het "weer" goed gaat met Guang en dat Jun het ook zo goed doet! Maak er nog een leuke en gezellige tijd van. Ook de Groetjes van Eric en Thomas -
08 Juli 2012 - 09:17
Postmaatjes:
Hallo Jan Petra Jun en Guang,
Wat een mooie foto met jullie vieren!!!! Jun je bent al een echte grote broer zo te zien. Dat vindt Guang vast heel erg fijn om zo'n leuke grote broer te hebben! Tja en dan een keer een woedeaanval van Guang, niet verwonderlijk en vast iets waar jullie al ervaring meer hebben Jan en Petra....groetjes en een hele dikke tuut vanaf de Hoofdstraat 236 in Oostwold
Jelle, Hilda, Liejan en Jorien