Lekker zwemmen - Reisverslag uit Beijing, China van Jan en Petra - WaarBenJij.nu Lekker zwemmen - Reisverslag uit Beijing, China van Jan en Petra - WaarBenJij.nu

Lekker zwemmen

Blijf op de hoogte en volg Jan en Petra

09 Juli 2012 | China, Beijing

Vandaag zijn we er lekker op uit getrokken, met 3 andere stellen zijn we naar een park in de buurt geweest. De kinderen hebben hier beetje kunnen rondrennen (best lekker met 35 graden) en wij hebben beetje gekletst en foto´s genomen. Guang vermaakte zich prima en lijkt het leuk te vinden als er veel om hem heen gebeurd. Hij heeft al een heel stuk gelopen en loopt en ontdekt ook steeds meer zelf. Hij eet als een slootgraver en wordt steeds meer een boefje. Vandaag hebben we 2 driftbuien gehad, als meneer zijn zin niet krijgt, maar we klagen niet :)

Na de gebruikelijke middagdut zijn Jun en Jan lekker wezen zwemmen. Water is wel wat aan de koude kant, maar dat mocht de pret niet drukken.

Daarna zijn we lekker wezen eten bij een echt chinees restaurant de Piza Hut. De jongens hebben heerlijk gegeten en ook hier heeft Guang weer heerlijk gegeten. Hij at met Petra mee, maar het is de vraag wie er meer heeft gegeten. Guang bleef maar wijzen dat hij nog wel een hap wilde. Alleen het drinken gaat nog niet zo goed. Hij heeft nooit uit een beker of iets dergelijks gedronken en hij drinkt alleen melk uit de fles, maar voor de rest niet. Ook is hij heel kieskeurig qua drinken, maar we hebben inmiddels ontdekt wat hij lekker vindt. Gewone thee en die laten we afkoelen Alleen gewoon drinken gaat dus nog niet, maar dit geven we hem per lepel.

Guang slaapt nog steeds goed en begint steeds vertrouwder te raken, want hij begint steeds meer streken te vertonen. Steeds gaan zitten in bed en als Petra zegt dat hij lekker moet gaan slapen dan laat hij zich weer vallen. Heel schattig om te zien, maar na half uurtje gaat hij wel lekker liggen en valt dan als een blok in slaap.

Morgen kijken we weer verder wat we gaan doen.

• 09 Juli 2012 - 14:17

Anne-Marie:

Geweldig om te lezen allemaal. Wat fijn dat het eigenlijk allemaal goed met jullie gaat!
    Ook een leuk nieuwtje vanaf deze kant, net een smsje van Hilko dat Hugo geboren is!!! (2850gram)
    Verder weten we nog niks (kreeg wel een foto via Whats App :-)
    Inge is gisteravond opgenomen ivm te hoge bloeddruk en is ingeleid. Als ik meer weet dan horen jullie het ook!!

• 09 Juli 2012 - 15:03

Anne-Marie:

Nog een toevoeging op bovenstaande. Hilko belde net! Toen ze vanochtend wilden beginnen met inleiden begonnen de weeen spontaan, dus niet ingeleid.4uur later geboren.
    Alles gaat heel goed met beide. Inge haar bloeddruk is ook al weer in orde en ze mogen morgen ochtend (24 later waarschijnlijk naar huis.)

• 09 Juli 2012 - 16:33

Stoffer En Ivon:

Wat heerlijk als ik dit zo lees (krijg zin in vakantie) en wat fijn dat Guang het zo goed doet leuk te lezen dat hij ondeugende streken gaat vertonen er moet wat inzitten hè. Wat snoes betrefd die hebben we vandaag niet gezien maar het is echt een snoes hoor .nou veel plezier geniet lekker nog een aantal dagen met elkaar groetjes uit Oostwold

• 09 Juli 2012 - 21:10

Anja:

Wij houden hier van boefjes, hoeven we zelf ze de slechte dingen niet te leren. Waar heb je anders vrienden voor, niet.
    Hier gaat het goed, ook ons weer is een beetje aangepast aan dat van jullie. Iets bewolkter, maar nog steeds lekker. Kortom als we het nog even vol houden komen jullie thuis in mooi weer.

• 10 Juli 2012 - 19:23

Thomas:

Hoi Jun, we hebben vandaag ons rapport gekregen van school. Ik denk dat de juf die van jou bewaard totdat je weer terug bent. We kunnen merken dat het bijna vakantie is, want het is heel druk op school. Maandag hebben we korfbalmiddag, dinsdag voetbalmiddag, woensdag gaan we een wandeling maken door de lettelberterpetten en donderdag is alweer de laatste schooldag. Hoop dat je er dan ook weer bent. Veel plezier nog de laatste week. Groetjes aan papa, mama en broertje